Vrata

PVC vrata daće ne samo nov izgled vašem domu, već i veću bezbednost i zaštitu od spoljnih uticaja.
Naša kompanija nudi vam veliki izbor najmodernijih dizajnerskih rešenja koja će svakako ulepšati vaš ulaz u stan ili kuću, kao i enterijer vašeg doma.
Pogledajte našu bogatu ponudu sobnih, garažnih i balkonskih vrata.

U ponudi imamo sledeće vrste vrata:

- Ulazna
- Garažna
- Balkonska
- Sobna


Svojim cenjenim klijentima možemo ponuditi raznovrsnu lepezu modela panela za ulazna vrata. Moderne tehnologije kao i dugogodišnje iskustvo omogućilo je da naši klijenti svom objektu mogu dati lični pečat i izabrati model vrata koji će najviše odgovarati ukusu i toplini doma.
Naš stručni konsultanti će Vam dati najbolji predlog za Vaša ulazna vrata. Moguće su razne varijacije boja i sigurnosnih varijanti zaključavanja.

U PROIZVODNJI KORISTIMO PVC PROFILE KOJI NISU IZRAĐENI OD RECIKLIRANIH MATERIJALA!


Profilna vrata

Balkonska

Po svojim karakteristikama veoma slična prozoru u dimenziji vrata. Mogu biti jednokrilna sa okretno nagibnim ili samo okretnim otvaranjem, dvokrilna sa lažnom ili T prečkom, u kombinaciji sa jednim fiksnim krilom. Po želji vrata mogu biti u svim varijantama stakala koje nudimo.

Sobna pomoćna


Karakterišu ih neštelujuće šarke, mehanizam sa jednom tačkom zatvaranja i mogućnošću zaključavanja, alu ili PVC prag i pre svega niska cena Nudimo ih u varijanti sa ili bez stakla Mogu se koristiti i kao unutrašnja i kao spoljašnja vrata

Ulazna i model

Ova ulazna vrata imaju štelujuće 3D šarke visoke nosivosti, mahanizam sa pet tačaka zatvaranja i mogućnost zaključavanja. U standardnoj ponudi je PVC prag, koji po želji može biti i aluminijumski Staklo je dekorativno, neprovidno koje ne umanjuje ulazak svetlosti ali sprečava vidljivost unutrašnjosti objekta Nudimo ih kao jednokrilna i dvokrilna ulazna vrata, kod dvokrilnih vrata malo krilo takođe ima mogućnost otvaranja Po želji vrata mogu biti u svim varijantama stakala koje nudimo.

Medijapan Paneli


Svojim cenjenim klijentima može ponuditi raznovrsnu lepezu modela panela za unutrašnja vrata. Moderne tehnologije kao i dugogodišnje iskustvo omogućilo je da naši klijenti svom objektu mogu dati lični pečat i izabrati model vrata koji će najviše odgovarati ukusu i toplini doma.