Ugradnjom naših prozora uživaćete u potpuno novom kvalitetu života u vašem domu.
PVC materijal je otporan na vlagu, a ugradnjom PVC prozora ostvarićete značajne uštede energije.
Njihova velika prednost u odnosu na drvene je izuzetno lako održavanje PVC stolarije.

Prozori imaju ogroman uticaj na svakodnevni život, ali oni nisu kompletni ukoliko se ne ukomponuju sa odgovarajućim zavesama!

Zavese su sastavni deo svakog prostora i koriste se kako iz estetskih tako i iz praktičnih i korisnih razloga.
Zavese svojim dizajnom i bojama ukrašavju unutrašnji prostor i sa njima se može postići osecaj topline, mira i spokoja a mogu poslužiti za proširenje ili sužavanje prostora. Koriste se i za zaštitu od sunčeve svetlosti, zatamanjivanje prostorije, neželjenih pogleda spolja a služe i kao zaštita od toplote i hladnoće a u nekim slučajevima zavesa može da koristi i za zaštitu od buke.
Trakaste zavese su idealne za one koje vole eleganciju i jednostavnost kao rešenje za zatamnjivanje velikih staklenih površina i za podelu prostora u svom domu ili poslovnom prostoru.
Prednost trakastih zavesa je u tome što imaju mehanizam lak za upravljanje i veliki izbor boja, platna i dezena koji se lako uklapaju u svaki prostor i pružaju modernu zamenu klasične zavese.
Platna za trakaste zavese su od materajala zaštićenih specijalnim premazom, antistatička i ne gube boju, pogodna za lako održavanje – dovoljno je samo povremeno usisavanje ili prebrisati ih vlažnom krpom.

Mehanizam za trakaste zavese je jednostavan i njegovim povlačenjem omogućava pomeranje i skupljanje traka levo ili desno od zida kao i mogućnost skupljanja traka na sredinu. Drugi mehanizam služi za rotiranje traka čime se podešava ulazak svetlosti u prostoriju. Rotiranjem traka moguće je upotpunosti zatamniti prostor ili ga osvetliti.

Pronaćićemo zavese koje će se savršeno uklopiti u vaš dom!
Ukoliko želite moderan i jednostavan izgled vašeg doma ili poslovnog prostora, a da istovremeno imate dovoljnu i vama potrebnu količinu svetlosti u prostoriji, onda su venecijaneri idealno rešenje za vas.
Jednostavnog dizajna i boje po vašem ukusu, uz odlične mogućnosti ograničenja propuštanja svetlosti i vidljivosti, venecijaneri pružaju dodatan komfor u domu ili poslovnom prostoru. Sadrže veoma pouzdan mehanizam, lak za održavanje pa se sve češće upotrebljavaju ne samo u poslovnim prostorima već i u kućama i stanovima. Ono što naše venecijanere čini izuzetno popularnim i traženim jeste što uz pomoć njih lako možete da regulišete stepen propustljivosti svetlosti u vaš dom. Istovremeno, kada vam je potrebno, jednim potezom možete da stvorite intimu u vašem domu. Laki za održavanje, postojani, izrađeni od najboljeg materijala sigurno će biti i vaš izbor.