Ulaganjem u novu stolariju ostvarujete

trajnu uštedu energije!

You can click on each element in the preview to jump to the Snippet Editor. SEO title preview: PVC Montaža - Samo najbolji pvc prozori i vrata za vaš dom!
JESENJA AKCIJA!!!
July 29, 2016
Top 7 prednosti nove PVC stolarije
November 1, 2016

Ako ste razmišljali da poboljšate toplotnu izolaciju Vaše stolarije i sprečite gubitak energije iz Vašeg doma, onda je niskoemisiono staklo punjeno argonom najbolje rešenje. Većina stanova i kuća izgrađeno je sa lošom toplotnom izolacijom, a među ‘krivcima’ se ubrajaju nepoštovanje kontrole standarda, kao i zastarelost pomenutih standarda i toplotne izolacije kod stare gradnje. Savremeni način izrade PVC stolarije obezbeđuje visok stepen toplotne izolacije, trajnosti i otpornosti na vremenske uslove. Kroz naša stakla niske emisije znatno su umanjeni energetski gubici i postignut je efikasniji način korišćenja energije zbog činjenice da ova stakla vraćaju energiju nazad odakle je i došla.

                                                          argon_glazing1

Zahvaljujući posebnom metalnom premazu sa jedne strane stakla i niskoj toplotnoj provodljivosti argona – gasa koji se koristi umesto vazduha između duplog stakla prozora – ušteda energije je zagarantovana. Radi se o potpuno ekološkim proizvodima prihvaćenim u svetu. Kvalitetnom ugradnjom postižemo nesumnjivu uštedu u potrošnji energije.

Ušteda energije i zadržavanje toplote, pomoću naše najsavremenije PVC stolarije, učiniće da Vaši mesečni računi budu znatno umanjeni.